lauantai 17. helmikuuta 2018

Tiedoitus

Hei kaikille, blogin kommentteihin vastaaminen jää toistaiseksi tauolle. Tämä johtuu siitä että meillä molemmilla Vuokolla ja Heidillä on nyt omassa elämässä kuormittava ajanjakso jonka vuoksi joudumme pitämään taukoa. Toivottavasti löydät blogin postauksista vastauksia kysymyksiisi :).

3 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä ja jaksamista molemmille! Palaatte kun aika on sopiva, ja jos palaatte ollenkaan. Olette ison työn tehneet jo perustamalla tämän blogin ja se on auttanut monia. Kiitos ja iloa kevääseen! <3

    VastaaPoista
  2. Löysin Youtubesta ihan mahtavan kanavan, "Follow the Intuition", jolta löytyy hyvää ja ilmaista materiaalia myös nettisivuilta. Sain paljon tsemppiä ja apua, sekä vastauksia kysymyksiini. Kannattaa tsekata! Tämä siis vinkkinä kaikille paranemisvaiheessa oleville :)

    VastaaPoista
  3. Hei, olisi kiva kuulla kuulumisianne aina silloin tällöin....ja jos joskus uusia aiheita putkahtelee, niin niitäkin toki mielellään lueskelee. Mutta ei tietenkään mitenkään pakkomeiningillä vaan sillon kun aihetta ....
    Mutta kuinka menee ja mitä touhuatte Heidi ja Vuokko? Onko elämässä kaikki hyvin? Onko syöminen kivaa ja syöminen sujuu?

    Ihanaa kevättä teille kaikille :)

    VastaaPoista

Kommentteja, joissa on manittu BMI- tai painolukemia,ei julkaista, joten ethän mainitse niitä! Riittää, että mainitset olevasi ali-, normaali- tai ylipainoinen.
Kiitos! <3